Eqology visolie bestaat uit pure omega-3-olie van 100% Arctische wilde vis met koudgeperste, hoogwaardige organische olijfolie en vitamine D3, met toegevoegde verse citroensmaak. 

De resultaten tonen aan dat bijna iedereen die gedurende 120 dagen de Pure Arctic Oil heeft gebruikt een sterk verbeterde vetzuur evenwicht bereikt. Pure Arctic Oil bevat pure omega-3 olie uit kabeljauw gevist uit de voedzame, arctische wateren voor de Noorse kust.

  • Deze olie bevat geen toegevoegde visolie of synthetische additieven;
  • Het is een evenwichtige olie voor een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega-6 en omega-3;
  • De olie is goed voor het cardiovasculaire systeem, hersenen, gezichtsvermogen, immuunsysteem en spieren;
  • De olie draagt bij aan een normale bloeddruk en normale cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed;
  • De visolie is MSC en CoC gecertificeerd en is afkomstig uit het Noors duurzame visserij-industrie;
  • Toegevoegd polyfenolen uit een koudgeperste, kwalitatief hoogwaardige olijfolie, vitamine D3 en een frisse citroensmaak;
  • 100% natuurlijk.

Wat zijn de kosten?

Eqology raadt een dubbele dosering aan tijdens de eerste maand – je ontvangt daarom gedurende de eerste maand 2 flessen Pure Arctic Oil. Vanaf de tweede maand ontvang jij je maandelijkse automatische bestelling van 1 fles voor slechts €39,- per maand. Eqology stuurt ook een handig maatbekertje mee bij de eerste bestelling, zo ben je er zeker van dat je altijd de juiste dosering tot je neemt. Eqology werkt uitsluitend samen met therapeuten, je kunt de visolie dus alleen afnemen via een therapeut.

Aanbevolen dosering

Omdat niet iedereen hetzelfde gewicht heeft hangt jouw ideale dosering af van je lichaamsgewicht. Per 1 kg lichaamsgewicht is de aanbevolen dagelijkse dosering 0,15 ml. 1 ml bevat in totaal 142 mg DHA en EPA. Eqology raadt een dubbele dosering aan in de eerste maand.

3 à 4 x per week vis eten en Eqology visolie gebruiken, daar wordt jouw lichaam blij van!

In mijn praktijk spreek ik dagelijks vrouwen die te maken hebben met klachten zoals; cyclus gerelateerde klachten (PMS, PCOS, endometriose), vruchtbaarheidsproblemen, gewichtsproblemen, stemmingswisselingen, dof/futloos haar, concentratieproblemen huidproblemen, vermoeidheid, hoofdpijn/migraine en meer. Deze omega 3 olie is erg geschikt om in te zetten bij bovenstaande klachten, veel vrouwen (en mannen) merken al binnen korte tijd verschil. Eqology omega 3 olie is zuiver en staat bekend als de beste visolie.

Het fijne aan het afnemen van deze olie is dat je gedurende 6 maanden lang elke maand een flesje omega 3 olie ontvangt. Er is gekozen voor een 6 maanden concept, omdat het tijd nodig heeft om de EPA en DHA vetzuren goed in de cellen op te kunnen nemen. 

Zelf vind ik het heel fijn om op deze manier elke maand een flesje te ontvangen en er zeker van te zijn dat ik voldoende omega 3 vetzuren binnenkrijg. Wil jij ook beginnen met de omega-3 visolie? Schrijf je dan in door hieronder je gegevens achter te laten.